Skip to content

Scabroasa minciuna feministă a.k.a de ce urâm feministele

16/01/2010

Vă invit pe cei care sunteţi francofoni să citiţi acestă mică bijuterie. Un domn canadian ne explică de ce urăşte el feminismul.Voici o traducere/sinteză a articolului, deşi vă recomand să citiţi originalul pentru efect maxim.

Domnul Harakiri îşi începe manifestul spunând că feminismul nu a dus la nicio schimbare în viaţa femeilor. Chiar din cotră, feminismul este dăunător pentru femei, pentru că le încetineşte progresul [progres din ce punct de vedere].

În prezent, femeile au mai multă libertate ca în trecut graţie dezvoltării domeniilor precum medicina sau tehnologia. Dar de fapt, femeile tot timpul şi-au atins scopurile. Pentru că femeile sunt programate biologic pentru a manipula bărbaţii, iar din această cauză mor mai mulţi bărbaţi decât femei în anumite situaţii [Care situaţii? Din păcate autorul nu clarifică]. Trăim într-o lume dură, ne spune autorul. În epoca de piatră când oamenii trăiau în peşteri, femeia îi spunea bărbatului „Ieşi tu primul afară”. Asta este situaţia şi acum, pare-se. Bărbaţii sunt cei care iar iniţiativa, dar nu pentru că asta vor ei, ci doar din cauza instinctului acesta protectiv pe care îl au încă din preistorie. Bineînţeles că ei nu vor să ia iniţiativa. Doar bărbaţii macho, idioţii şi feministele cred că a lua iniţiativa este o dovadă a liberului arbitru.

Ce alte inovaţii le-au permis femeilor să progreseze?Contracepţia, avortul, dezvoltarea economică şi IT-ul care cică le permit femeilor să supravieţuiască fără să mai aibă nevoie de bărbaţi. Deci cine le-a ajutat pe femei să se elibereze de jugul masculin? Păi bărbaţii, cine altcineva?

Femeile au fost şi încă sunt discrimiate pe piaţa muncii dar de fapt totul este foarte justificat. Femeile, fiind femei, vor avea copii. Dacă vor avea copii, le vor trebui şi concedii de maternitate, şi pentru asta este nevoie de fonduri. Pe asta să se ducă banii contribuabililor? Ce rost are să risipim atâtea fonduri pe educaţia femeilor dacă oricum multe dintre ele au de gând să se ocupe de copii? De ce să facem din ele avocaţi şi medici dacă oricum îşi vor părăsi locul de muncă pentru a-şi întemeia o familie?

În Quebec există deja o lipsă acută de medici. De ce? Pentru că în 2001, 80% dintre studenţii la medicină de la Universitatea Montréal erau femei. În plus femeile nu au ce căuta în poliţie sau armată. Vă daţi seama cât de ridicol ar fi arătat o poliţistă acum 50 de ani? Femeile care lucrează la poliţie folosesc abuziv pistolul cu electroşoc pentru că nu au forţa fizică necesară pentru a imobiliza o persoană. Iar pistolul cu electroşoc poate fi mortal.

Cât despre salariile femeilor, este normal să fie mai mici decât salariile bărbaţilor, pentru că ei sunt pilonii familiei. Ei trebuie să le întreţină, deci e normal să câştige mai mult. În schimb, în trecut, femeile erau recunoscătoare că soţii lor câştigau salarii mai mari ca ele. Nu erau nişte egoiste, ca şi femeile din zilele noastre cărora nu le intră în cap că bărbaţii trebuie să-şi întreţină familia.

Mulţi spun că există mai multă egalitate între femei şi bărbaţi decât în trecut, dar astea sunt nişte aberaţii. Cum să existe egalitate? Păi femeile pot să-şi dea bărbaţii afară din casă, pot să le interzică să-şi vadă copii şi îi pun să plătească pensie alimentară! În plus, în închisori există cu 20% mai mulţi bărbaţi decât femei! Şi bărbaţii au o durată de viaţă în medie cu 5 ani mai mică decât femeile! Şi ce dacă femeile din Quebec nu au avut dreptul la vot până prin anii 40? Bărbaţii erau obligaţi să-şi rişte vieţile pe câmpul de bătălie!

În concluzie, feminismul este o otravă pentru societatea noastră. De ce nu acordă nimeni atenţie chinurilor groaznice prin care trec bărbaţii?

Of of.

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. Mada permalink
    19/01/2010 00:37

    Inca o sursa de inspiratie pentru discursurile mele!! Sunt sigura ca fetele vor avea bataie de cap incercand sa interpreteze discursul ca fiind al lor (dupa cum ni se tot spune). 😀

  2. Death Whisper permalink
    09/02/2010 15:46

    nice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: